WIJ BOUWEN BEDRIJVEN — NIET ALLEEN APPS

Een app is maar zo krachtig als het businessmodel erachter. Vanaf ons allereerste consult zullen we samenwerken om doelen te stellen en te brainstormen over de strategie voor het genereren van inkomsten die uw toekomstige app zal ondersteunen. Sommige ondernemingen zijn gebouwd rond een nieuwe app, andere lanceren apps om hun bestaande bedrijven uit te breiden. Hoe dan ook, je app moet niet alleen mooi functioneren, maar ook deel uitmaken van een duurzaam bedrijf. In de toekomst moet elke dag worden behandeld als de lancering van uw app. We zullen met u samenwerken om uw app te positioneren, tractie op te bouwen en toekomstige gebruikers te werven.

Vragen, behoefte aan informatie en/of opzoek een sparringpartner?

– Bel Of Mail Ons Vandaag Nog –

plan de campagne

De planning die komt kijken bij het lanceren van een app is net zo belangrijk als de app zelf. Bij Lamicy geloven we dat een goed gemaakt product begint met het vinden van de juiste balans tussen zakelijke doelstellingen, technologische behoeften en waarde voor de eindgebruiker. We zullen met u samenwerken om een gameplan voor uw app te formuleren voordat een contract wordt ondertekend.

Brainstormen

Brainstormen

Uw idee is slechts het begin. We zullen met u samenwerken om de beste technologie te vinden die we kunnen toepassen op uw unieke visie. Ons team heeft meer dan tien jaar ervaring en we weten wat werkt.

Vaste prijs

Vaste prijs

Onze methodologie stelt ons in staat om prijzen vast te leggen voor het werkbereik van uw app. Dit geeft je gemoedsrust en stelt je in staat je te concentreren op wat het belangrijkste is: het lanceren van een succesvolle app.

Product Roadmap

Product Roadmap

Voordat we beginnen met het typen van een enkele regel code, maken we samen een Product Roadmap om ervoor te zorgen dat iedereen op dezelfde pagina staat. Op deze manier kunt u zien hoe uw app zal verlopen voor toekomstige gebruikers.

Communicatie

Communicatie

Goede communicatie is de sleutel tot het succes van uw project. Het draait allemaal om u op de hoogte te houden, met regelmatig geplande vergaderingen en updates.

Onderhoud

Onderhoud

We dekken het onderhoud tijdens uw lanceringsperiode om een soepele uitrol te garanderen. Als er bugs door de kieren glippen tijdens QA-tests, zorgen we ervoor dat deze gratis worden geplet.

Benieuwd hoe wij de ontwikkeling van jouw project zouden aanpakken?

Vul het formulier in en wij bellen jou zo snel mogelijk.  Onze Expertise

  Of je app nu wordt gebouwd met Kotlin, Swift of een andere programmeertaal, wij doen het volgens de technische vereisten. We richten ons op het bouwen van schaalbare apps die een verbeteringen zijn voor jouw bedrijf.

  IOS

  ios-lamicy.nl

  React Native

  react-native-lamicy.nl

  Android

  android-lamicy.nl

  PWA
  (Progressive Web Apps)

  progressive-web-apps-lamicy-nl
  ios-lamicy.nl
  react-native-lamicy.nl
  android-lamicy.nl
  progressive-web-apps-lamicy-nl