DRIJF MEER VERKEER DAN DE A2 MET SLIMME SEO

SEO (Search Engine Optimization) is de tool waarmee iedereen weet dat het feest bij jou thuis is. Als uw website niet wordt weergegeven op de resultatenpagina’s van Google, Yahoo of Bing, hoe weet iemand dan dat u bestaat? Wij maken gebruik van een slimme mix van traditionele SEO en vooruitstrevende technieken om ervoor te zorgen dat uw website scoort voor belangrijke zoektermen die relevant zijn voor uw specifieke bedrijf.

ONZE PRIJZEN

 • Starter
  399
  • Google Analytics instellen en configureren
  • Zoekwoorden onderzoek
  • Positierapportage
  • Mobielvriendelijkheid analyse
  • Zoekwoorden geoptimaliseerd (5 woorden)
  • Technische SEO-analyse
  • Metatags analyse
  • Optimalisatie van metatags
  • Blogpost (2 artikelen)
  • Robots.txt optimalisatie
  • Sitemap optimalisatie
  • Aanbevelingen & implementatie van websitebeveiliging

Vragen, behoefte aan informatie en/of opzoek een sparringpartner?

– Bel Of Mail Ons Vandaag Nog –

SEO KEYWORD RESEARCH

Trefwoorden zijn niet zomaar uit de lucht te halen. Ze zouden de hoeksteen van uw SEO-campagne moeten zijn. Na grote, op kwaliteit gebaseerde updates van de manier waarop zoekmachines websites rangschikken, is het belangrijker dan ooit om zo relevant en nuttig mogelijk te zijn. Dat betekent dat uw zoekwoorden verstandig moeten worden gekozen.

Het is een delicate wetenschap en er moet rekening mee worden gehouden: hoeveel mensen zoeken, hoeveel concurrentie u ondervindt, hoe relevant zoekwoorden zijn voor uw aanbod en de gemoedstoestand waarin een bezoeker zich bevindt wanneer ze die alle belangrijke woorden in een zoekvak typen.

Wauw! Het is veel om over na te denken, maar zorg ervoor dat deze eerste fase goed is en je hebt een stevige basis gelegd voor je hele SEO-campagne. Wij weten we dat slim zoekwoordenonderzoek de hoeksteen is van goede SEO, daarom voeren we grondig, inzichtelijk zoekwoordenonderzoek uit om alles op de juiste manier op gang te brengen.

Wij kunnen u adviseren over alle aspecten van uw SEO-strategie, waarbij intelligent zoekwoordenonderzoek het essentiële uitgangspunt is. Met een duidelijke en zorgvuldig geplande roadmap kunnen we een SEO-strategie bieden die uw website naar de plek brengt waar deze moet zijn om online te slagen.

CONCURRENTIEANALYSE

Vervolgens is het tijd om te kijken naar wat uw concurrenten doen. We hebben het niet over ooggaten in kranten en gespiegelde tinten, we bedoelen het gebruik van SEO-tools om in zaken als hun backlinkprofielen te graven, content analyse uit te voeren om te zien wat ze goed doen en al deze informatie te gebruiken om uw positie in de generieke zoekresultaten te versterken.

Het is gemakkelijk om te zien wie er succesvol is in de offline wereld, maar op internet zou je beter kunnen presteren dan de concurrent die je het minst vermoedt. Het kan wat onderzoek vergen om uw belangrijkste online concurrenten te identificeren, omdat het niet altijd de meest flitsende websites zijn die de meest bruisende handel doen. Wij kunnen u helpen de grootste concurrentie in uw online marktplaats in de gaten te houden en advies te geven om u te helpen uw achterstand in te halen – en ze vervolgens te verslaan.

We begrijpen bedrijven en nemen de tijd om uw bedrijf van binnenuit te leren kennen. Dit plaatst ons slimme digitale team in de perfecte positie om een betrouwbare SEO-strategie voor u op te bouwen.

ON SITE SEO

Onze ontwikkelaars en ontwerpers bouwen websites met SEO in het achterhoofd. Wij zorgen voor alles waar zoekmachines naar zoeken, van toegankelijkheid en laadtijden tot site-architectuur en je blogstructuur, zodat je een sterke basis hebt voor een krachtige SEO-campagne.

Een goed geoptimaliseerde website is prachtig, maar het is gemakkelijk om het te overdrijven. De algoritmes van Google zijn nu zo wijs dat overgeoptimaliseerde website die gebruik maken van ‘keyword stuffing’ bestraft kunnen worden. Bij het optimaliseren van een website is het nodig dat uw tekst naadloos leest en de juiste zoekwoorden integreert waar ze werken. Het kiezen van de juiste zoekwoorden voor de juiste pagina’s tijdens het zoekwoordenonderzoek.

SEO STRATEGIE

Als intelligent zoekwoordenonderzoek de basis is van goede SEO, dan is een sterke SEO-strategie de lijm. Je hebt een duidelijk plan nodig, vol met diverse technieken en hoogwaardige praktijken die allemaal samenwerken om echt indruk te maken op de zoekmachines en je dat allerbelangrijkste, relevante verkeer te brengen.

Bij Lamicy kunnen we uw bedrijf helpen nieuwe digitale marketingstrategieën te bedenken en te implementeren, waarbij we gebruik maken van beproefde methoden en toekomstbestendige tactieken. Wij houden Google bij, zodat u mee kunt blijven in de rankings.

Benieuwd hoe wij de ontwikkeling van jouw project zouden aanpakken?

Vul het formulier in en wij bellen jou zo snel mogelijk.