UW WEBSITE, UW REGELS, ONZE EXPERTISE

Snelheid, bruikbaarheid, functionaliteit achter de schermen; betere online prestaties betekent betere zaken rondom. Dus levert uw site de prestaties van uw leven? Als dat niet het geval is, wordt het tijd om intelligente webontwikkeling serieus te nemen. Ons team van zeer bekwame webontwikkelaars, gevestigd in Amsterdam, werkt vanaf de start van een project samen met bedrijven om hen te helpen online te bloeien en te groeien met het oog op de toekomst.

Vragen, behoefte aan informatie en/of opzoek een sparringpartner?

– Bel Of Mail Ons Vandaag Nog –

ONE SIZE DOES NOT FIT ALL

5dd105eb22201

Daarom is elk webontwikkelingsproject dat we ondernemen op maat gemaakt en uniek – gestructureerd om bij u en uw bedrijf te passen. Onze expertise in de webdevelopment komt voort uit verscheidene hoeken van het bedrijfsleven, waardoor wij in de ideale positie zijn om te adviseren en de ontwikkeling van uw website te begeleiden. Of u nu een bestaande site al in gebruik heeft en extra functionaliteit nodig heeft of een foutloze nieuwe website vanaf het begin wilt bouwen, wij hebben de tools die u nodig heeft om uw potentieel online te benutten.

5dd105eb22201
homepage_visuel2

ONZE TECHNISCHE KRACHTEN

We willen je niet bombarderen met acroniemen, maar onze technische ontwikkelaars weten echt waar ze het over hebben. We houden van open source-technologieën en de Linux/Apache/PHP/MySQL-stack is ons favoriete wapen. De frameworks waar we mee werken zijn grotendeels gebaseerd op MVC waaronder PHP, Laravel, Symfony en de Zend Framework. We hebben ook ervaring met alle belangrijke CMS-systemen die u misschien gebruikt, of dat nu Joomla, WordPress, Drupal of iets meer niche is.

CMS DAT VOOR JOU WERKT

En niet andersom. We weten hoe we die lastige beheerderspanelen met u kunnen laten werken, niet tegen u. Bruikbaarheid en functionaliteit zijn de belangrijkste ingrediënten van elk goed CMS. We werken met u samen om een systeem te ontwikkelen dat u comfortabel kunt gebruiken. Houd uw inhoud actueel, plan berichten in, voeg nieuwe producten toe in uw webshop – wij maken het u gemakkelijk. U hoeft niet meer te wachten tot een ontwikkelaar uw inhoud uploaden. Maar als je ons ooit nodig hebt, staan we voor je klaar.

Joomla-tweaks, Drupal-updates, WordPress-ontwikkeling of kleine Magento-magie nodig? We kunnen alle toonaangevende platforms die beschikbaar zijn vereenvoudigen en functionaliteit toevoegen, waardoor we een persoonlijk op maat gemaakte oplossing bieden waardoor uw CMS voor u werkt, en niet andersom! We kunnen uw backend koppelen aan aanvullende programma’s om een naadloos, gestroomlijnd systeem te creëren. Verbind uw winkelfront met uw orderafhandelingsservice, koppel uw betalingsgateway aan uw boekhoudsoftware – wat uw online business gemakkelijker maakt, u hoeft het alleen maar te vragen.

factors-to-consider-before-investing-in-p2p

Benieuwd hoe wij de ontwikkeling van jouw project zouden aanpakken?

Vul het formulier in en wij bellen jou zo snel mogelijk.