IT Development
Voor midden en klein

Wij helpen bedrijven met de ontwikkeling en groei van hun softwareplatform. Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke software met enthousiaste eindgebruikers als resultaat. Onze ontwikkelaars hebben een passie voor technologie en begrijpen uw behoefte aan een veilig, schaalbaar product dat lang meegaat. Tot onze klanten behoren startende, klein en middengrote bedrijven.

Home Backup

WAT DOEN WIJ?

WEBSITES & WEBSHOPS

WEBSITES & WEBSHOPS

Wij laat uw website werken zoals u dat wilt. Met onze technische vaardigheden en inzicht in de branche kunnen we jou website online naar een hoger niveau te tillen. Onze passie is het bouwen en ontwikkelen van goed functionerende websites die perfect presteren voor onze klanten, hun bezoekers en ook voor de zoekmachines.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Beter vindbaar worden in de organische resultaten van Google? Met onze SEO pakketten stellen we alles op je website goed in voor optimale vindbaarheid in de organische resultaten van Google.

ADVIES & CONSULTANTIE

ADVIES & CONSULTANTIE

Om succesvol te worden en blijven, heeft iedere organisatie een goed ingerichte IT omgeving nodig. Toch zien wij vaak dat deze ontbreekt. Een IT omgeving waarin het systeem of netwerkbeheer niet goed op orde is, zal onnodig hoge kosten en zorgen opleveren. Wij leveren IT consultancy op afstand of op kantoor.

APP DEVELOPMENT

APP DEVELOPMENT

Wij weten we wat de benodigdheden zijn om een sterke app te ontwikkelen. Wij hebben de expertise in huis om kwalitatieve apps te maken voor iOS & Android. samen met jou werken we aan de mooiste oplossingen.

HTTP 404: Dienst Niet Gevonden

Niet gevonden naar wat je zocht, bekijk dan alle onze diensten.

Doelgerichte SEO

Heb jij je SEO op orde?

De website ziet er geweldig uit, de inhoud leest prachtig, site-architectuur leidt bezoekers naar een duidelijk kooptraject, je hebt zelfs enkele verleidelijke interactieve functies geïmplementeerd om jouw klanten te betrekken. Dus waarom word je niet gebombardeerd met verkeer? In wezen heb je zojuist het beste feest ooit gebouwd, maar je bent vergeten gasten uit te nodigen. Lees verder hoe wij jouw online vindbaarheid kunnen verbeteren.

Onze Expertise

WEBONTWIKKELING

Wij verzorgen intelligente ontwikkelingen die de manier waarop u online zaken doet veranderen

Op Basis Van Een CMS

Joomla-tweaks, Drupal-updates of WordPress-ontwikkeling? We kunnen alle toonaangevende platforms die beschikbaar zijn vereenvoudigen en functionaliteit toevoegen, waardoor we een persoonlijk op maat gemaakte oplossing bieden waardoor uw CMS voor u werkt, en niet andersom! We kunnen uw backend koppelen aan aanvullende programma’s om een naadloos, gestroomlijnd systeem te creëren. Verbind uw winkelfront met uw orderafhandelingsservice, koppel uw betalingsgateway aan uw boekhoudsoftware – wat uw online business gemakkelijker maakt, u hoeft het alleen maar te vragen.

Toch Meer Op maat?

Lamicy ontwikkelt gebruiksvriendelijke en slimme cloud software om processen te optimaliseren, data te verzamelen, tijd te besparen, business te vergroten en complexe informatie weer te geven. Wij ontwikkelen robuuste maatwerk webapplicaties die meegroeien met je business.

We zijn misschien specialisten op het gebied van webapplicatie-ontwikkeling, maar u bent de experts als het om uw bedrijf gaat. U weet wat u wilt dat uw app is, u weet wat u ermee wilt doen en u weet hoe u wilt dat uw bezoekers de app gebruiken.

In elke fase van het proces bieden we ons eigen inzicht, advies en technische vaardigheden, maar we vergeten nooit voor wie we elke applicatie maken: u en uw doelmarkt. Daarom is elk ontwerpproject voor webapplicaties dat Lamicy onderneemt op maat gemaakt en uitgevoerd in nauwe samenwerking met onze unieke klanten. Bovenal luisteren we.

Niet zeker of je een mobile app of een webapplicatie (website) nodig hebt?

Wij begrijpen dat het in deze tijd moeilijke kiezen, daarom hebben wij de voor en nadelen op een rijtje gezet voor jou. Lees verder en ontdek de verschillen.

APPONTWIKKELING

We bieden een schaalbare, robuuste suite van web- en mobiele app-ontwikkelingsservices om u te helpen uw project op gang te brengen en uw bedrijf op te bouwen. We maken gebruik van een breed scala aan technologieën om web- en mobiele applicaties te ontwikkelen, digitale ervaringen te ontwerpen die verheugen en projecten te redden die zijn vastgelopen. Wat uw behoeften ook zijn, ons proces zal u helpen uw missie vooruit te helpen door middel van digitale innovatie.

Benieuwd hoe wij de ontwikkeling van jouw project zouden aanpakken?

Vul het formulier in en wij bellen jou zo snel mogelijk.